Cuma, Nisan 13, 2012

Bond, James Bond... Nerde???

Adana'lıların başına gelenler çoook yakında bizim başımıza gelecek. Aman da hava ne güzelmiş Eminönü'ne gitsek Mısır Çarşsı'na uğrasak diye hayaller kurup yola çıkmadan önce şu haritalara bi bakın derim...

James Bond'un son filminin Eminönü ve Balat'ta çekilecek sahneleri için bazı yollar araç ve yaya trafiğine kapanacak...

Liste aşağıda ama ben işi biraz daha ileriye götürüp haritada boyadım kapanacak yerleri ama eksik istihbarat adını bulamadığım için boyayamadığım Fındıkçı Remzi sokaklardan sorumlu tutmayın beni...


Çeşitli tarihlerde farklı caddeler kapanacağı için farklı renklerle belirttim.

Haber detayları şöyle:

“B23” adlı yeni James Bond filminin İstanbul’da yapılacak çekimleri nedeniyle 14 Nisan Cumartasi gününden itibaren Fatih’te bazı yolların saat 06.00 ile 20.00 arasında trafiğe kapatılacağı açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma güzergahlarında uygun ortamın oluşturulması için araç ve yaya trafiğinin kontrol altına alınması amacıyla ulaşıma kapatılacak yollar ve tarihleri şöyle:


- 14 Nisan Cumartesi: Eminönü’nde Büyük Postane Caddesi, Postane Yanı Sokak, Fındık Remzi Sokak ve Şeyhulislam Hayri Efendi Caddesi.

- 18 Nisan Çarşamba: Bankacılar Sokak.

- 19 Nisan Perşembe: Bankacılar Sokak.

- 25 Nisan Çarşamba: Balat’da Kiremit Caddesi, Çırak Sokak, Kazancı Selim Sokak, Cerrah Kerim Sokak, Usturumcu Sokak, Nakkaş Haydar Sokak, Fetih Sokak, Alay Sokak.

- 26 Nisan Perşembe: Eminönü’nde Bankacılar Sokak.

- 28 Nisan Cumartesi: Eminönü’nde Meydan Sokak ve Bankacılar Sokak, aynı gün 05.00-10.00 saatleri arasında Asmaaltı Caddesi, Kalçin Sokak, Kızılhan Sokak, Ragıp Gümüşpala Caddesi.

- 30 Nisan Pazartesi: Eminönü’nde Meydan Sokak, Bankacılar Sokak.

- 2 Mayıs Çarşamba: Meydan Sokak, Bankacılar Sokak.

- 3 Mayıs Perşembe: Meydan Sokak, Bankacılar Sokak

- 4 Mayıs Cuma günü Balat’ta Kiremit Caddesi, Çırak Sokak, Kazancı Selim Sokak, Cerrah Kerim Sokak, Usturumca Sokak, Nakkaş Haydar Sokak, Fetih Sokak, Alay Sokak.

- 5 Mayıs Cumartesi: Eminönü’nde Büyük Postane Caddesi, Postane Yanı Sokak, Fındıkçı Remzi Sokak ve Şeyhulislam Hayri Efendi Caddesi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Dün haberlerde duydum ve çok enteresan geldi..Orada bulunan esnafa günlük neyse çekim bedeli ödeyeceklermiş..Dükkanlara 300 küsur, kestanecite 200 küsur :):):) Dedim ki yayalara yokmu bişey :):) İki dolanırdık orada :)