Perşembe, Ocak 05, 2012

İlk İntiba

Önemlidir...

Nasıl başlarsa öyle giderdir...

Elektriğimiz uymuyosa, alimallah çarpıveririz birbirimizi...

Pure Türkiye...

1 Ocak'ta açılacak diye aman erkenden üye olalım, fiyat avantajı alalım o dur bu dur derken; takvimlerimize bakıyoruz...

5 Ocak saat 20:11

Spor salonu yerine evimde koltuğumda uzatmış ayaklarımı yediklerimin kilo olarak vücuduma eklenmesi için tv seyrediyor, parmak jimnastiği yapıyorum bilgisayarın tuşlarında :)))

Ne zaman gerçekten tüm kaslarımı çalıştırabileceğim derseniz, şaibeli tarihler dolaşıyor etrafta. Üstelik bu tarihleri facebooktur, Marmara Forum'daki standdakilerdir öööle gayri resmi yani. Ne bir mail, ne bi sms.

 Haa iddialarına göre herkese mail atmışlar aslında ama ulaşmamışmış, acaba maili gönderdikleri bilgisayar internete bağlıymış mı, bakmışlar mı???

Son tarih olarak facebook'ta 30 Ocak demişler.

İnansak mı acaba???

Doğal olarak parasını ödeyip üye olanlar saydırıyor facebook'ta, Türkiye'ye ilk defa gelen bi markaymış anlayış göstermeliymişiz, mimari aksaklıklar, yurtdışından gelen malzemelerde gecikmeler varmış...

Uyduruk sitelerinde bi sayaç vardı açılışa şu kadar gün şu kadar saat kaldı diye geri sayıyordu. Artık o da durdu. Bence o da artık eksiye dönüp saymaya devam etmeliydi.

Yine facebook kaynaklarından edindiğim bilgiye göre önümüzdeki hafta salonun resimlerini koycaklarmış -iiinşaallaaah-

Yani bizim durumumuz aydan arsa almak gibi bi'şey...

Hadi hayırlısı...

Hiç yorum yok: